Reparaties

Je kent het wel, je gaat naar de fietsenmaker, spreekt wat af en word vervolgens verrast bij het afhalen van de fiets dat er allerlij dingen zijn vervangen die niet waren afgesproken. Dit is natuurlijk niet leuk om nog maar te zwijgen over de onverwachte kosten. Bij Dr Velo werken we net even anders. We betrekken jou bij het proces en geven je zoveel mogelijk opties om zelf te kiezen met welke onderdelen je de reparatie wilt laten uitvoeren. De vragen: wat doet het, wat is ermee, en hoe ziet dat er uit? beantwoorden wij met plezier. Zo gooien wij de versleten onderdelen niet weg voordat je de mogelijkheid hebt gekregen om dit zelf te ondervinden, uiteraard zullen wij je ondersteunen om te begrijpen wat er nou mis mee is.

Niet zomaar een fiets

Ons land kent ongeveer 19 Miljoen bruikbare fietsen. Het is een fundamenteel onderdeel van ons leven en daarbij ook nog eens een bijzonder gezonde activiteit. Toch kiezen we er massaal voor om op stationsbarrels te gaan rijden die net niet uit elkaar vallen, er is altijd wel iets mis mee en als je het eens zou doorberekenen ben je eigenlijk toch vaak veel kwijt. Dat is zonde, want er is ontzettend veel plezier uit te halen. Wij denken dat het makkelijker, fijner en efficiënter kan! Zo schenken wij zeer veel aandacht aan nieuwe ideeën, zul je veel fietsen vinden met een aandrijfriem in plaats van een traditionele ketting, en is er een ruim aanbod aan fietsen met interne versnellingen, of gewoon allebei op 1 fiets, want dat kan.

Sportfietsen

Ook voor sportfietsen ben je bij ons op het goede adres. we hebben een ruim aanbod aan ready 2 ride fietsen van bekende tot zeldzame merken. Maar het kan natuurlijk zijn dat je het net even anders wilt. Dat is geen probleem. Sterker nog, daar worden we heel erg vrolijk van. Want het liefst beginnen wij met een frame, en bouwen wij een fiets op die aan jouw wensen voldoet. Of dit nu Aluminium, staal, carbon of titanium is. En mocht na al dit er nog steeds niks zijn wat aan jouw wensen voldoet, dan kun je bij Pilot cycles samen met een professional je eigen titanium frame bouwen!